Despre noi

Despre ALTFEL FASHION

In anul 2000 italianul Nazzareno Marinangeli impreuna cu asociati romani decide sa infiinteze in Romania o firma de textile in sistem lohn: Manufactura Turnu Magurele.

Manufactura se remarca prin gradul inalt de profionalism, prin colaborarea cu mai multe brand-uri de moda italiana.

In 2008, Nazzareno Marinangeli creaza brandul Grizley, care s-a nascut sub o zodie norocoasa, cu echipa manageriala unita, experianta vasta, dar nu in ultimul rand dorinta de a demonstra ca “made in romania” poate deveni un motiv de mandrie.

In anul 2010 se naste brandul Altfel Fashion, tot la initiativa designerului Nazzareno Marinangeli, pentru piata Italiana.

In anul 2013 brandul Altfel patrunde si pe piata Romaneasca sub sloganul “FII ALTFEL”.

Prin multa munca, pasiune si daruire astazi suntem o firma puternica, care creeaza si produce atat pentru parteneri straini cat si pentru parteneri romani, avand ca scop foarte sigur “producerea hainelor de calitate”.

Folosind materialele textile de super calitate si o mana de lucru calificata, facem ca afirmatia de mai sus sa nu fie un simplu slogan axat pe vanzare.

La ora actuala creatiile noastre se regasesc in 4 magazine deschise in sudul tarii: Turnu Magurele, Craiova, Slatina, Caracal si magazinul on-line www.altfelfashion.ro.