Termeni si conditii

Siteul altfelfashion.ro este proprietatea SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL, persoana juridica cu sediul social situat in Romania,localitatea Turnu Magurele, Soseaua Alexandriei, nr. 16A, jud. Teleorman, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J34/66/2001, avand Cod Unic de Inregistrare 13806059 . Produsele si serviciile promovate si oferite spre vanzare pe altfelfashion.ro vor fi denumite pe parcursul acestor Termene si Conditii ,,Produsele”.

Utilizatorul alftelfashion.ro este:

persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, orice reprezentant al unei persoane juridice inmatriculate si functionand in conformitate cu legile din Romania, actionand in numele si pe seama persoanei juridice,
orice persoana fizica autorizata (PFA), care acceseaza, comanda sau achizitioneaza Produse prin intermediul altfelfashion.ro, denumit pe parcursul acestor Termene si Conditii, “Client”.
Termenele si Conditiile definesc conditiile de utilizare a site-ului altfelfashion.ro, in calitatea acestuia de platforma de cumparaturi, precum si conditiile contractuale ce guverneaza relatia dintre altfelfashion.ro si Client. Prin acceptarea prezentelor Termene si Conditiilor, Clientul este de acord ca:

in cazul in care Clientul este o persoana fizica, actioneaza in nume propriu si nu reprezinta nicio alta persoana, iar daca este reprezentantul unei persoane juridice, actioneaza in limitele imputernicirii ce i-a fost acordate;;
Clientul va furniza informatii corecte si complete in vederea utilizarii altfelfashion.ro;
Clientul nu va utiliza site-ul altfelfashion.ro pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, in niciun scop comercial, software-ul, continutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de catre JDG Kalitte SRL sau obtinute prin intermediul altfelfashion.ro fara sa obtina consimtamantul expres, prealabil si scris al SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL.
Clientul nu va utiliza altfelfashion.ro in niciun mod care ar putea sa afecteze in mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de catre alti Clienti sau in orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraincarca sau deteriora serverele sau retelele SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL sau ale unor terte persoane
Clientul nu va utiliza altfelfashion.ro in orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene si Conditii sau prin alte politici relevante. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, va rugam sa nu utilizezi site-ul nostru.
Informatiile continute de catre acest site, precum imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de altfelfashion.ro, de societatea baza (SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL.), sucursale si afiliati. Numele si logo-ul sunt marci comerciale inregistrate ale SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL .

Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

plasarea unei comenzi ferme utilizand site-ul altfelfashion.ro
folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.
Exceptand plasarea de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL sau a detinatorului de copyright in drept.

A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul in care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site in alte scopuri decat cele specificate mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala si, fara acordul prealabil in scris al SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL , sunt strict interzise. Siteul altfelfashion.ro furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantie de niciun fel.
altfelfashion.ro considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre altfelfashion.ro, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

Siteul altfelfashion.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, altfelfashion.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Furnizarea de informatii

Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL care opereaza site-ul altfelfashion.ro. In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatiile obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de altfelfashion.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa altfelfashion.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

SC MANUFACTURA TURNU MAGURELE SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere. Siteul altfelfashion.ro poate revizui acesti Termeni de utilizare prin actualizarea acestui anunt. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostinta Termenii de utilizare la care va supuneti.

Politica de livrare

Cum se proceseaza comanda:

Puteti plasa comenzi Non stop.

Livrarile se fac prin firme de curierat. Comenzile plasate pana in ora 14 se vor preda curierului in urmatoarea zi lucratoare.

COSTURI LIVRARE

Costul de livrare standard este in valoare de 15.00 lei. Pentru comenzi mai mari de 300 lei transportul este gratuit.

Informarea cu privire la stadiul comenzilor se face prin e-mail la adresa indicata pe formularul de comanda.

In cazul in care un produs comandat de catre client nu poate fi livrat de catre altfelfashion.ro din motive independente de vointa acestuia, altfelfashion.ro va informa clientul in acest sens.

Cum se face plata?

Utilizand cardul la livrare

Numerar la livrare
Card online
Transfer bancar
“INFORMATII PLATA” – Sunt disponibile informatiile privind valoarea finala a comenzii.

“CONFIRMARE COMANDA” – Se prezinta toate informatiile privind comanda. Sunt disponibile informatiile privind: Adresa de livrare/facturare, metoda de plata, metoda de expediere si lista de produse comandate.Dupa confirmarea comenzii, acesta va fi procesata.

Site-ul altfelfashion.ro, isi rezerva dreptul de a suspenda/anula orice comanda/livrare asupra careia exista suspiciuni cu privire la vreo actiune ilegala sau frauduloasa privind modalitatea de plata.

Toate tranzactiile bancare vor fi efectuate intr-o maniera securizata, operatorul / procesatorul de plati fiind garantul acestei securitati din punctul de vedere al efectuarii platilor online si se obliga sa protejeze toate datele si informatiile personale ce au legatura cu modalitatile de plata online.

Important!

Clientul se obliga sa fie prezent la receptionarea comenzii la adresa indicata in comanda. In cazul in care Clientul nu este disponibil sa receptioneze personal comanda, acesta va desemna o alta persoana in locul sau.

Daca Clientul sau o alta persoana desemnata de Client nu receptioneaza (din culpa Clientului sau, dupa caz, a persoanei desemnate de Client) comanda in ziua si intervalul orar comunicate, respectiva comanda va fi anulata automat

Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii (strada, numarul strazii, blocul/cladirea, numarul, etajul, codul interfonului, codul postal). In cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, altfelfashion.ro nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii, livrarea cu intarziere a comenzii sau pentru orice alte consecinte.

Clientul sau persoana desemnata de acesta se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit. In caz contrar, clientul va suporta costul de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul curierului. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre altfelfashion.ro la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii.

Clientul sau persoana desemnata se obliga sa verifice livrarea, starea produselor si sa semneze documentul de livrare prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (cum ar fi denumire produs, cantitate, pret).

In ipoteza in care data si ora de livrare selectate de catre client nu vor putea fi respectate, clientul va fi imediat informat prin toate mijloacele puse la dispozitie de catre client, respectiv prin intermediul postei electronice sau SMS.

In caz de intarziere a livrarii produselor comandate, altfelfashion.ro sfatuieste clientul sa anunte aceasta intarziere, pentru a putea gasi solutia optima in vederea livrarii produselor.

Va atentionam ca atentia ca, uneori, datorita manipularii incorecte a coletelor de catre firma de curierat, produsul/produsele pot ajunge in stare defectuoasa. Daca acest lucru se intampla, va rugam sa intocmiti, impreuna cu reprezentantul curierului, un proces verbal de constatare deficiente si sa ni-l aduceti la cunostinta urgent! In lipsa acestui proces verbal, orice reclamatii ulterioare nu pot fi luate in considerare de catre firma de curierat, si, implicit, de catre noi.

Politica de anulare/retur

In cazul in care doriti sa anulati comanda, indiferent din ce localitate sunteti si de stadiul comenzii, va rugam sa ne anuntati cat de repede posibil. Nu trebuie sa ne spuneti motivul decat daca doriti, insa in acest fel putem micsora costurile.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Clientul are dreptul sa returneze un Produs nealimentar in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de returnare a Produsului.Aceasta optiune nu este valabila pentru Clientii care nu sunt consumatori (adica nu este valabila pentru Clientii care sunt persoane juridice sau PFA).

Returul produselor se va face cu respectarea urmatoarelor etape

-completarea online a formularul de retur din sectiunea Politica de anulare/retur

si/sau

-apelarea Serviciului de Relatii cu Clientii la numarul de telefon din sectiunea “Contact”.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din Contract, se aplica urmatoarele reguli:

– daca pretul Produsului a fost achitat de catre Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret in 14 zile de la data la care Clientul informeaza altfelfashion.ro asupra deciziei sale de retur, cu conditia ca returul sa fie permis de lege.

– rambursarea sumei se va efectua folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru achitarea pretului Produsului respectiv, cu exceptia cazului in care Clientul este de acord cu o alta modalitate de plata.

– Clientul nu va plati niciun fel de comisioane in urma rambursarii.

Suma platita va fi rambursata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate online prin card -prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

– pentru Comenzile achitate cu ordin de plata, plata la livrare, POS: prin aceeasi modalitate de plata sau, cu acordul prealabil si expres al Clientului, prin virament bancar, in contul indicat de catre Client.