Termeni si conditii

1. Acești termeni și condiții generale („Termeni si conditii”) se vor aplica atunci când accesați magazinul online ALTFELFASHION.ro („site-ul web”), online, de pe calculator sau prin dispozitivul dvs. mobil dar si atunci când plasați comenzi pentru a cumpăra oricare dintre produsele de pe site, inclusiv prin telefon. Utilizarea ulterioara a site-ului reprezintă acordul dvs. de voință cu privire la Termenii și condițiile cuprinse în acesta. Accesarea pe site-ului sau sau plasarea unei comenzi, online sau prin telefon, reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la Termenii și Condițiile descrise mai jos. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate și Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă.

2. În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni este considerată invalidă, nulă sau din orice motiv inexecutabilă, acea condiție va fi considerată separabilă și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte condiții.

3. Termenii și condițiile aplicabile accesului și utilizării prezentului website sunt susceptibile a suferi modificări și revizuiri. Modificările și revizuirile „Termenilor și condițiilor” de utilizare produc efecte numai pentru viitor. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând site-ul nostru, politicile și acești Termeni. Utilizarea de către dvs. a site-ului web și plasarea comenzilor dvs. va fi supusă politicilor și Termenilor în vigoare în momentul în care utilizați site-ul web sau când comandați produse de la noi.

4. Accesul la acest website este permis, cu caracter general, clienților sau terțelor persoane de către societatea MANUFACTURA TURNU MAGURELE. Orice referire la „noi” / „Proprietar” în acești Termeni este o referire la MANUFACTURA TURNU MAGURELE, care este numele comerciantului înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J34/66/2001, având cod unic de înregistrare RO13806059 și sediul în Soseaua Alexandriei, nr.16A,localitatea Turnu Magurele, judetul Teleorman.

5. Orice referire la „dumneavoastră” înseamnă dvs., utilizatorul site-ului web. Prin introducerea informațiilor pe site-ul web, declarați și garantați că utilizați identitatea dvs. reală, iar toate informațiile pe care le furnizați sunt adevărate, exacte, actuale și complete, în momentul în care ne furnizați aceste informații. Dacă constatați că informațiile transmise sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, este responsabilitatea dumneavoastră să le modificați. Nu vom fi răspunzători pentru erorile care ar putea duce la transmiterea informațiilor incorecte.

6. Informațiile personale pe care ni le furnizați în timpul utilizării site-ului web vor fi colectate și utilizate numai în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care poate fi accesată făcând clic aici.

7. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza site-ul web și de a plasa comanda. Accesarea site-ului sau comandarea produselor de pe site reprezintă acordul dvs. cu privire la Termenii și condițiile de pe site. Nu utilizați site-ul web decât dacă doriți să fiți ținuți de acești termeni, deoarece, continuând să utilizați orice parte a site-ului web, confirmați că acceptați acești termeni. Vă recomandăm să păstrați o copie a acestor Termeni pentru referințe viitoare – faceți clic aici pentru a imprima sau descărca o copie.

1. Vizualizarea sau accesarea site-ului este permisă cu condiția respectării termenilor și condițiilor prezente. Este strict interzisă reproducerea, copierea, vânzarea sau exploatarea în scopuri comerciale a site-ului sau a conținutului acestuia.2. Conținutul disponibil pe site-ul web este destinat să fie o resursă de informare generală și este furnizat exclusiv pe „așa cum este” și „după cum este disponibil”. Informațiile cuprinse în site-ului web nu reprezintă nicio formă de garanție, expresă sau implicită, cu privire la funcționarea acestui site web sau a informațiilor, conținutului, materialelor sau produselor incluse pe acest site web și nu garantează disponibilitatea niciunui serviciu sau produs Prin accesarea site-ului, dvs. sunteți de acord, în mod expres, că utilizarea acestui site web se face pe riscul dvs. exclusiv.

3. Sunteți de acord să nu copiați, reproduceți, modificați, creați lucrări derivate, distribuiți sau afișați public orice conținut (cu excepția propriilor informații) de pe site fără permisiunea noastră prealabilă și scrisă.

4. Recunoașteți că toate drepturile de autor prezente și viitoare și alte drepturi de proprietate intelectuală care există sau sunt utilizate în legătură cu produsele, site-ul web sau orice parte a acestuia („drepturile”), inclusiv modul în care este prezentat site-ul web, toate informațiile și documentația referitoare la aceasta (inclusiv poze, text, fotografii, ilustrații, articole) sunt proprietatea noastră și nu sunt suscepitbili de a forma obiectul vreunui transfer către dvs.

5. Strict în scopul și pe durata aferentă accesării site-ului web și plasării comenzilor pe website-ul nostru, vă este pusă la dispoziție o licență neexclusivă, netransferabilă, de utilizare a drepturilor.

6. Nu puteți ceda sau transfera drepturile sau obligațiile dvs. în temeiul Termenilor și condițiilor de utilizare fără acordul prealabil scris al Proprietarului, iar orice cesiune sau transfer care încalcă această prevedere va fi nulă.

7. Vă recomandăm să ulitizați programe antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Proprietarul site-ului nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră cauzată de accesarea site-ului. Nu vă putem garanta că serviciile sau conținutul de pe site-ul web vor fi disponibile, exacte sau actualizate sau că site-ul web va fi disponibil neîntrerupt și într-o stare de funcționare completă și că informațiile de pe site-ul în sine nu vor fi lipsite de erori sau omisiuni (cu toate acestea, vom depune eforturi rezonabile pentru a corecta orice erori sau omisiuni cât mai curând posibil după ce au ne-a fost adus în atenție).

8. În cazul în care site-ul conține linkuri către alte site-uri web, accesarea linkurilor se face pe responsabilitatea dvs.. Proprietarul nu este responsabil pentru conținutul celorlalte site-uri web și renunță la orice răspundere în ceea ce privește accesul și utilizarea acestor site-uri web conectate.

1. Pentru a vă face mai ușor să comandați produse utilizând site-ul web, vă oferim posibilitatea de a vă înregistra un cont personal. Dacă profitați de această oportunitate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizați în timpul procesului de înregistrare vor fi stocate în baza noastră de date și nu trebuie introduse odată cu fiecare nouă comandă; ele vor fi introduse automat în formularul de comandă.2. Pentru a vă înregistra, trebuie să ne furnizați următoarele informații prin intermediul formularului de înregistrare online: numele, prenumele, adresa, data nașterii, adresa de e-mail și adresa de livrare. După ce faceți clic pe butonul „Înregistrați-vă”, aceste informații vor fi stocate în baza de date a clienților noștri. Vom folosi datele stocate numai în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care poate fi accesată aici. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați sunt corecte și complete și informați-ne imediat cu privire la orice modificare a informațiilor pe care le-ați furnizat atunci când v-ați înregistrat.

3. După ce vă înregistrați pentru un cont personal, vi se va trimite automat un e-mail în care contul dvs. a fost creat. Adresa dvs. de e-mail va acționa ca ID de utilizator pentru contul dvs. În timpul procesului de înregistrare vi se va cere să vă creați propria parolă. Vi se va oferi posibilitatea de a schimba parola atunci când vă conectați la contul dvs. Trebuie să păstrați în permanență confidențialitatea ID-ului și a parolei și să nu le puneți la dispoziția altei persoane. Sunteți de acord să respectați toate instrucțiunile și / sau recomandările de securitate date de noi și să ne informați imediat dacă aflați sau suspectați orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau dacă contul dvs. devine disponibil pentru o persoană neautorizată. Sunteți responsabil pentru orice utilizare abuzivă a ID-ului și parolei dvs. de utilizator, inclusiv plasarea oricărei comenzi.

4. Fără a aduce atingere celorlalte drepturi ale dvs., putem suspenda accesul dvs. la site-ul web oricând dacă, în opinia noastră, o astfel de acțiune este necesară pentru a proteja site-ul web.

1. Comanda dvs. reprezintă oferta dumneavostră de a cumpăra produsele pe care le selectați de pe site. Toate comenzile depind de disponibilitatea produsului și nu vor constitui un contract de vânzare obligatoriu până când nu sunt acceptate de noi. De îndată ce această ofertă este acceptată de noi prin trimiterea unui e-mail de acceptare (așa cum se specifică mai jos), comanda dvs. formează un contract de vânzare obligatoriu între dvs. și noi, astfel cum este stabilit mai jos.

2. Achizițiile efectuate pe site-ul web trebuie să fie pentru uz personal sau cadou și nu trebuie utilizate pentru revânzare, scopuri comerciale sau orice alt beneficiu comercial. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pentru cantități multiple dintr-un articol comandat de dvs.

3. Site-ul web vinde produse numai persoanelor fizice care pot achiziționa cu un card de credit / card de debit, prin PayPal sau altă metodă de plată, așa cum este stabilit pe pagina de plată.

4. Imaginile produselor de pe site-ul nostru web au doar scop ilustrativ. Deși am depus toate eforturile pentru a afișa culorile cu precizie, nu putem garanta că afișarea culorilor de pe un dispozitiv reflectă cu exactitate culoarea produselor. Produsul dvs. poate varia ușor față de acele imagini.

1. Puteți selecta articole din gama noastră de produse ale căror detalii vor fi adăugate la „Coșul de cumpărături” făcând clic pe butonul „Adaugă în coș”. Făcând clic pe butonul „Finalizează comanda”, veți iniția procesul de plată pentru produsele adăugate în Coșul de cumpărături. Puteți alege modalitatea de plată. Dând clic pe butonul „Plasează comanda”, trimiți o ofertă de cumpărare a produselor din Coșul de cumpărături și acceptați să plătiți pentru acele articole. Înainte de a plasa o comandă, puteți vizualiza și modifica detaliile comenzii dvs. în orice moment.

2. Când plasați comanda pentru a cumpăra produse de pe site, vă vom trimite automat un e-mail de confirmare a primirii comenzii dvs. și conținând detaliile comenzii dvs. („E-mailul de confirmare”). Vă recomandăm să imprimați e-mailul de confirmare și să îl păstrați. E-mailul de confirmare nu constituie acceptarea noastră de către comanda dvs.; înregistrează doar faptul că am primit comanda.

3. Vă vom trimite un al doilea e-mail atunci când expediem produsele dvs., ceea ce va constitui acceptarea noastră de către comanda dvs. („E-mailul de acceptare”), moment în care va fi încheiat un contract de vânzare obligatoriu între dumneavoastră și noi.

4. Orice produse din aceeași comandă pe care nu le-am confirmat într-un e-mail de acceptare nu fac parte din contractul respectiv. Dacă din orice motiv produsele comandate de dvs. nu sunt disponibile în momentul plasării comenzii, vă vom notifica acest lucru prin e-mail. Acceptarea comenzii dvs. în e-mailul de acceptare este limitată la produsele disponibile – nu se va încheia niciun contract de vânzare cu privire la produsele care nu sunt disponibile. Transmiterea comenzilor se face dupa primirea în contul societății a plații integrale a produselor.

5. Ne puteți apela pentru a plasa o comandă. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți articole din liniile noastre de produse găsite pe site-ul web și să apelați echipa noastră de Servicii Clienți pentru a plasa comenzi cu personalul nostru de vânzări la numărul de telefon: 0247 416.606 sau 0742 139.129. Singurele produse care pot fi comandate telefonic sunt cele care apar pe site.

6. La efectuarea comenzilor prin telefon, conversația telefonică pe care o aveți cu echipa noastră de Servicii Clienți va fi înregistrată și va fi păstrată de noi timp de 5 ani. Vă puteți identifica prin contul dvs. personal dacă aveți deja unul pe site sau puteți furniza informațiilor solicitate de echipa noastră de Servicii Clienți, care sunt necesare pentru a vă identifica dacă nu aveți un cont activ. Aceste informații vor fi păstrate în baza noastră de date pentru clienți. Vom folosi aceste informații în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate pe care o puteți consulta aici. Vă mulțumim că vă asigurați că informațiile pe care ni le furnizați sunt complete și exacte și că ne informați cu privire la eventualele modificări ale acestora.

1. Vă vom informa cu privire la termenul estimat de livrare pentru produsele dvs. în e-mailul de acceptare. Dată estimată de livrare va fi de obicei în termen de trei până la 10 (zece) zile lucrătoare (adică excluzând sâmbăta, duminica și sărbătorile legale din România de unde sunt expediate produsele) de a vă trimite e-mailul de acceptare pentru livrare standard. Livrarea produselor în zone foarte îndepărtate poate dura puțin mai mult. Ne vom strădui să livrăm toate produsele pe care le-ați comandat în termen de treizeci (30) de zile (așa cum este specificat în e-mailul de acceptare), dar aceste date de livrare sunt doar estimative. Datele de expediere nu sunt garantate.

2. În cazul în care devenim conștienți de faptul că nu putem îndeplini termenul de livrare estimat inițial menționat în e-mailul de acceptare, vă vom notifica acest lucru cât mai curând posibil și în același timp, liberi de orice răspundere, vă vom specifica un nou timp estimat de livrare.

3. În timp ce vom face tot posibilul să livrăm produsele dvs. în perioada de timp definită mai sus, uneori poate dura mai mult decât ne așteptam. Acceptați că, într-o anumită ocazie, poate dura mai mult de 30 de zile pentru livrarea produselor dvs. În această situație, dacă vă răzgândiți, aveți dreptul să vă anulați comanda.

4. În cazul în care comanda dvs. nu a fost primită în termenele specificate de noi, în primul rând vă rugăm să vă adresați biroului local de livrare a corespondenței pentru a vedea dacă nu vă dețin coletul. Dacă confirmă că nu au produsele dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta. Toate termenele de livrare sunt supuse întârzierilor cauzate de perioadele sezoniere sau aglomerate, vremea și alte circumstanțe neprevăzute, deși vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a vă trimite comanda la timp. Vă rugăm să rețineți că în perioadele excepțional de aglomerate (de exemplu, Crăciunul) sau când vremea este deosebit de nefavorabilă, vă rugăm să acordați o zi suplimentară înainte de a ridica o întrebare.

5. Vă rugăm să rețineți că firma de livrare poate solicita o semnătură la livrare și nu va lăsa produsele fără semnătură.

6. Livrăm produse numai în locațiile enumerate pe site, sub rezerva în orice moment a reglementărilor relevante ale UE privind liberul schimb în Uniunea Europeană. În cazul în care o comandă este plasată pentru o livrare într-o locație în care nu livrăm, comanda va fi anulată și o rambursare procesată. În cazul în care ați comandat mai multe produse, este posibil să fim nevoiți să livrăm produsele dvs. în mai multe livrări.

7. Comanda dvs. va fi trimisă la adresa de livrare pe care ați dat-o pe formularul de comandă. Nu suntem responsabili dacă adresa de livrare este incorectă sau incompletă.

1. Toate prețurile enumerate pe site-ul web includ taxa legală aplicabilă în prezent pe valoarea adăugată.2. Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și exclud taxele de livrare. În ciuda eforturilor noastre, un număr mic de produse de pe site-ul nostru web ar putea avea un preț greșit. Dacă prețul corect al unui produs este mai mic decât prețul declarat, vom percepe suma mai mică și vă vom trimite produsul. Dacă prețul corect al unui produs este mai mare decât prețul declarat, vă vom contacta fie pentru a primi acceptul dvs. cu privire la prețul corect înainte de livrarea produselor, fie vă vom anula comanda și vă vom notifica cu privire la această anulare.

3. Taxele noastre de livrare sunt următoarele:

Livrare standard: 15 RON

Ne rezervăm dreptul de a face o taxă suplimentară pentru livrările către anumite zone. Dacă se aplică o suprataxă pentru comanda dvs., veți fi informat în etapa de plată a procesului de comandă, înainte de a plasa comanda.

4. În cazul în care comandați mai multe produse, vi se va percepe o singură taxă de livrare.

5. Coordonatele cardului de credit utilizat pentru plata comenzilor dvs. pot fi înregistrate în condiții de deplină securitate. Criptograma de pe partea din spate a cardului dvs. este necesară în mod sistematic pentru a utiliza cardul pentru orice achiziție viitoare și îl puteți șterge în orice moment din lista înregistrată pentru plata finală.

1. Plata pentru produsele dvs. trebuie efectuată prin ramburs la curier, prin Netopia Payments, transfer bancar direct sau alte mijloace, așa cum se specifică în pagina de plată.2. Prețul integral de plată, inclusiv taxele de livrare și orice taxe suplimentare pentru serviciile pe care le-ați putea comanda, vor fi debitate de pe cardul dvs. sau din contul Netopia Payments la monentul sau cu puțin înainte de expedierea produselor către dvs.

3. Toți deținătorii cardului de credit sau de debit sunt supuși verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului. În cazul în care emitentul cardului dvs. refuză să autorizeze plata, nu vom accepta comanda dvs. și nu vom fi responsabili pentru nicio întârziere sau ne-livrare și nu suntem obligați să vă informăm despre motivul refuzului.

4. Când vizitați site-ul web sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin notificări pe site. În scopuri contractuale, sunteți de acord să primiți comunicări de la noi pe cale electronică și sunteți de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le oferim în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris. Această condiție nu vă afectează drepturile legale.

1. Puteți să returnați numai produsele care au fost achiziționate direct prin acest site web. Dacă ați achiziționat produsele direct dintr-un magazin ALTFELFASHION, la un alt magazin cu amănuntul sau de la un alt site web, produsele trebuie returnate magazinului sau site-ului original de la care au fost achiziționate.2. Vă rugăm să rețineți că nu aveți dreptul să returnați lenjeria de corp, măștile și produsele personalizate, cu excepția cazului în care produsele sunt defecte sau livrate eronat și nu conform comenzilor.

3. Produsele trebuie returnate în aceleași condiții în care au fost livrate. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că produsele sunt intacte și complete, că nu au fost niciodată utilizate, purtate sau deteriorate în niciun fel și returnate în ambalajul original, echipate cu toate etichetele cu care au fost primite. În cazul în care un produs a fost furnizat cu o etichetă de securitate, returnarea acestui produs nu va fi acceptată dacă eticheta de securitate originală a fost eliminată, ruptă sau deteriorată. Vom verifica ambalajul și condițiile fiecărui produs returnat, integritatea substanțială a acestor produse fiind o cerință esențială pentru exercitarea dreptului de retragere.

4. Ne rezervăm dreptul de a respinge returnarea unor astfel de produse care prezintă urme de deterioare, pătarea sau par să fie într-o stare care arată fără echivoc că au fost utilizate în alte scopuri decât pentru acele verificări de către dumneavoastră strict necesare pentru a stabili natura și caracteristicile produsului achiziționat.

5. În cazul în care returnarea este respinsă, vă vom trimite o notificare specifică și, prin urmare, nu vom proceda la creditarea sumei plătite de dvs., rezervându-ne și dreptul de a solicita despăgubiri pentru orice daune imputabile comportamentului dvs.

6. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de produsele dvs., vă rugăm să urmați procedura de returnare, astfel încât să vă putem ajuta la rambursarea comenzii dvs. Ne rezervăm dreptul de a respinge returnarea produselor care nu sunt returnate în conformitate cu procedura noastră de returnare și vă putem solicita să plătiți livrarea acestor produse înapoi, cu excepția cazului în care produsele sunt defecte sau nu corespund descrierii. Procedura noastră de returnare nu afectează drepturile dvs. legale.

7. În calitate de consumator, aveți drepturi legale cu privire la produsele achiziționate de la noi care sunt defecte sau nu corespund descrierii. De asemenea, avem obligația legală de a furniza produse care sunt în conformitate cu acești Termeni. Aceste drepturi legale nu sunt afectate de dreptul dvs. de returnare și rambursare descris mai sus.

8. În cazul în care ați utilizat un cod promoțional la comandă, vă rugăm să rețineți că valoarea codului promoțional este împărțită proporțional cu prețul articolului. În cazul returnării, veți primi rambursarea sumei plătite pentru articolul returnat minus suma promoțională aplicată. Ulterior veți pierde suma promoțională a articolului returnat.

1. Aveți dreptul să vă anulați achiziția și să returnați toate produsele achiziționate (altele decât produsele personalizate, maștile sau alte produse de igienă intimă) fără a oferi niciun motiv. Acest drept durează până la paisprezece (14) zile după ziua în care dvs. (sau o persoană indicată de dvs.) dobândiți posesiunea fizică a produselor. Dacă comandați mai multe produse și acestea sunt livrate în zile diferite, perioada de paisprezece (14) zile în care vă puteți anula achiziția fără a oferi niciun motiv va începe în ziua următoare primirii ultimului produs. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest drept de rambursare fără un motiv nu se extinde la produsele personalizate, măști sau lenjerie de corp.2. Dacă doriți să schimbați produsele dvs., schimbul dvs. va fi tratat ca o returnare, vi se va rambursa în conformitate cu această clauză și ar trebui să plasați o nouă comandă pentru produsele înlocuitoare.

3. Pentru a vă exercita dreptul de anulare, trebuie să ne informați despre decizia dvs. de anulare utilizând formularul online pus la dispoziție în acest scop aici sau scriindu-ne, afirmând că doriți să vă exercitați dreptul de returnare. Trebuie să trimiteți formularul sau să trimiteți mesajul înainte de expirarea termenului de returnare. Vă vom trimite o confirmare a returului prin e-mail. Vă rugăm să păstrați confirmarea oricărui fax, scrisoare sau e-mail pentru a demonstra data la care ați trimis-o.

Contactați-ne: faceți clic aici

4. Vă invităm să refolosiți ambalajul în care a fost livrată comanda dvs. pentru a continua returnarea. Vă rugăm să returnați articolele în stare excelentă, fără ca acestea să fie purtate sau spălate. Talpa pantofilor trebuie să fie curată și intactă, iar ambalajul parfumului să fie sigilat. Toate ambalajele (plastic, cutii), accesoriile (carcasa ochelarilor), manualul de utilizare trebuie returnate, iar etichetele produselor trebuie atașate la articolele vândute. Vă rugăm să utilizați coletul original și să îl închideți în siguranță. Coletul dvs. poate fi depus la cel mai apropiat oficiu poștal. Vă rugăm să vă asigurați că păstrați dovada returnării până la primirea e-mailului de confirmare a returnării. Veți primi o rambursare imediat ce serviciile noastre de calitate primesc și vă verifică coletul. Toate articolele care nu respectă politica noastră de returnare vă vor fi returnate fără rambursare.

5. În cazul în care decideți să returnați produsele, returnarea produselor se face fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele ne sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

6. În cazul returnării produselor, dumneavoastră urmează să suportați costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care decidem să preluăm produsele pe cheltuiala noastră sau dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poștă.

1. Dacă anulați achiziția în conformitate cu secțiunea „Dreptul de returnare” de mai sus, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costul livrării standard.2. Dacă, ca urmare a manipulării greșite de către dvs., valoarea mărfurilor este redusă, atunci avem dreptul să facem o deducere din rambursare.

3. Rambursarea dvs. va fi procesată și plătită în cel mult paisprezece (14) zile de la primirea produselor returnate de la dvs.

4. Dacă anulați comanda înainte de livrarea mărfurilor, rambursarea dvs. va fi plătită cel târziu în paisprezece (14) zile de la ziua în care ați anulat comanda.

5. Rambursarea dvs. va fi plătită utilizând aceeași metodă de plată pe care ați fost utilizată de dvs. pentru a plăti comanda.

1. Răspunderea nostră este limitată la prevederile legale și la prevederile Termenilor și condițiilor expuse.2. Dacă nu respectăm acești Termeni, vom fi responsabili pentru pierderile sau daunele pe care le suferiți, care sunt rezultatul previzibil al încălcării acestor Termeni sau din neglijența noastră, dar nu vom fi responsabili pentru nici o pierdere sau pagubă cauzată dvs. care nu este, în mod rezonabil previzibilă atât pentru dvs., cât și pentru noi, în momentul în care sunteți de acord cu acești Termeni (inclusiv în cazul în care pierderea sau dauna rezultă din încălcarea noastră a acestor Termeni). Pierderea sau deteriorarea este previzibilă dacă este o consecință directă și evidentă a încălcării sau neglijenței noastre și care putea fi cunoscută de noi și de dvs. și de noi în momentul în care am încheiat un contract cu dvs.

3. Cu excepția cazului în care este stabilit în mod expres aici, toate condițiile, garanțiile și obligațiile prevăzute prin alte acte, cutumă sau lege sau în orice alt fel și orice răspundere care decurge din acestea sunt excluse, în mod expres, în măsura în care ele nu sunt imperativ prevăzute de lege. În conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, recunoaștem obligația legală de a furniza produse în conformitate cu contractul, de calitate satisfăcătoare și rezonabil adecvate scopului și descrierii.

4. Furnizăm produsele și site-ul web numai pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați produsul sau site-ul web în scopuri comerciale, comerciale sau de revânzare. În caz contrar, nu vom fi responsabili pentru niciun prejudiciu (inclusiv pierderea profiturilor, pierderea veniturilor, pierderea contractelor sau pierderea fondului comercial) cauzat ca urmare a încălcării acestor Termeni, a utilizării site-ului nostru web sau a neglijenței noastre.

7. Atunci când comandați produse de pe site, răspunderea noastră față de dvs. pentru orice pierdere sau daună apărută în legătură cu comanda, în condițiile Termenilor și condițiilor va fi limitată la prețul de achiziție al comenzii dvs.

8. Nu suntem responsabili pentru orice întârziere sau nerespectare a obligațiilor noastre în temeiul acestor Termeni, dacă întârzierea sau eșecul apar din orice eveniment care este în afara controlului nostru rezonabil. Astfel de evenimente includ, de exemplu, probleme de infrastructură, intervenția guvernului, războaie, incendiu, inundații, accident, furtună, greve, blocaje, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care ne afectează pe noi sau furnizorii noștri. Această condiție nu vă afectează drepturile legale.

9. Dacă are loc un eveniment dincolo de controlul nostru rezonabil, așa cum este descris mai sus, care afectează îndeplinirea obligațiilor noastre în legătură cu produsele comandate de pe site în conformitate cu acești termeni împreună cu dvs., vom depune eforturi rezonabile pentru a reduce impactul oricărui astfel de eveniment asupra îndeplinirii obligațiilor noastre și vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa. Obligațiile noastre în conformitate cu acești Termeni vor fi suspendate iar termenul pentru îndeplinirea obligațiilor noastre va fi prelungit cu durata evenimentului. În cazul în care evenimentul afectează livrarea noastră de produse către dvs., vom stabili o nouă dată de livrare cu dvs. după încetarea evenimentului.

10. Puteți anula un contract încheiat cu noi, care este pentru achiziționarea de produse de pe site-ul web afectat de un eveniment care este dincolo de controlul nostru rezonabil, care are o durată mai mare de 30 de zile. Pentru a anula comanda vă rugăm să ne contactați.

1. Vă mulțumim anticipat pentru orice comentarii despre serviciul nostru. Vom folosi sufestiile dvs. astfel încât să putem îmbunătăți ceea ce facem. Scopul nostru este să rezolvăm rapid și corect orice problemă.2. Dacă aveți motive să vă plângeți de serviciul nostru, vă rugăm să ne sunați sau să trimiteți un e-mail echipei noastre de Servicii Clienți, declarând clar că faceți o reclamație. Scopul nostru este să răspundem la reclamația dvs. în termen de 10 zile lucrătoare, fie soluționând reclamația, fie precizându-vă un termen pentru soluționare.

Dacă doriți să ne contactați, numărul nostru de telefon este 0247 416.606 sau 0742 139.129 sau contactați-ne: faceți clic aici

1. Utilizarea de către dvs. a site-ului web, orice achiziție de către dvs. pe site-ul web a oricăror produse, precum și a acestor condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu prevederile legale românești în vigoare și vor fi considerate a fi avut loc în România.2. Orice încălcare a acestor Termeni neurmată de o măsură imediată din partea nostră nu echivalează cu o renunțare la dreptul nostru de a întreprinde măsurile legale oricând ulterior.

Pentru orice reclamație, informații suplimentare sau asistență referitoare la site-ul web sau la procesul de cumpărare și, pentru orice solicitare de informații și / sau clarificări cu privire la Termenii și condițiile generale de vânzare, puteți trimite un e-mail la următoarea adresă: vanzari@altfelfashion.ro sau contactați Serviciul Clienți la numarul de telefon : 0247 416.606 sau 0742 139.129

ACTUALIZAT LA DATA DE 02.10.2020

VOUCHER CADOU DE ZIUA TA!

Cumpara, in luna ta de nastere, orice articol de imbracaminte de dama si AltfelFashion iti face cadou o reducere de 50 de lei.
Completeaza si trimite formularul de mai jos pentru activarea voucherului!
    ATINGE CUTIA!

    DE ZIUA TA, ALTFEL FASHION TE PREMIAZĂ!

    În luna zilei tale de naștere primești cadou 50 LEI, pe care îi poți folosi la o comandă, indiferent de valoarea acesteia!

    ÎNSCRIE-TE ACUM!

    Holler Box